Artikkeli 49, kuva 1

Valtteri Paananen HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Valtteri Paanasen (s.2000) siirtyessä Riihimäen Palloseurasta kaksivuotisella sopimuksella.

Keskuspuolustajana pelaava Valtteri on harjoitellut HJS:n mukana marraskuusta lähtien ja esiintyi edukseen myös joulukuun harjoitusottelussa FC Hakaa vastaan. Hämeenlinnaan pelaajan toi mahdollisuus kehittyä sarjaporrasta ylempänä.

– Aloitin varusmiespalveluksen Panssariprikaatissa nyt tammikuussa, mutta uskon että palvelus ei haittaa kehittymistäni urheilijana. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja tähän mennessä nähdyn ja koetun perusteella HJS:ssä panostetaan toiminnan laatuun ja valmentajat ovat erittäin ammattitaitoisia.

– Vahvuuteni ovat pelinlukeminen ja fyysisyys. Selkeä kehityttämisen kohde on pallollisessa pelissä.

– Joukkueeseen olen päässyt hyvin mukaan ja meillä on mahtava henki jengissä. Odotan jo innolla tulevaa kautta ja pelaamista HJS:n riveissä. Tulkaa katsomaan pelejä ja kannustamaan HJS voittoon!

Artikkeli 57, kuva 2 (2)

Valtteri Paananen siirtyy HJS:n riveihin Riihimäen Palloseurasta

 

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen uskoo, että Valtterilla on hyvät edellytykset kehittyä pelaajana ja että toppari tuo yhden vaihtoehdon lisää alakerran koostumukseen.

– Fyysinen ja urheilullinen toppari. Valtterista on varmasti hyötyä meille erikoistilanteista molemmissa päissä kenttää. Valtterin myötä meillä on nyt neljän topparin verran vaihtoehtoja kokoonpanossa.

– Hyvän harjoituskauden myötä Valtterilla on hyvät edellytykset taistella pelipaikasta. Otteet Hakaa vastaan olivat rohkaisevia.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ