Vantaa on HJS:n ensimmäinen kohde juhannustauon jälkeen

Severi Keskitalo, Ossi Lehtonen ja kumppanit ovat valmiina pistejahtiin.
Severi Keskitalo, Ossi Lehtonen ja kumppanit ovat valmiina pistejahtiin.

Lyhyt juhannustauko on ohi ja HJS jatkaa pelejään huomenna, kun se matkustaa Myyrmäen stadionille Vantaan Jalkapalloseuran vieraaksi. Sarjataulukossa kahden pisteen päässä olevat vantaalaiset tarjoavat kovaa haastetta hyvävireiselle HJS:lle. 

“Hyvä joukkue on vastassa. Todella liikkuva ja vauhdikkaasti pelaava ryhmä, joka on varsinkin kotikentällä pelannut tuloksellisesti hyvin. VJS:ää ei tarvitse väheksyä ollenkaan ja viime vuonna olimme vaikeuksissa heidän kanssa. Meillä on selvästi parantamisen varaa niistä esityksistä huomenna”, kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen. 

Kuten Hakanen huomautti, on VJS ollut tällä kaudella kova kotijoukkue. Se on kerännyt kaikki saalistamansa 11 pistettä kotiotteluista ja kokenut kaikki tämän kauden tappionsa vieraskentällä. Vantaalaisten vahvuudet ovat hyvin tiedossa. 

“Heillä on nopeita ja ratkaisuvoimaisia pelaajia ylhäällä, joita pitää huomioida. Joukkue on tehnyt paljon maaleja ja näyttänyt sitä kautta vaarallisuuttaan. Se uhka pitää tiedostaa ja sen kanssa myös pärjätä. Ei riitä, että käymme asioita läpi, vaan huomenna on taas mittari sen suhteen, miten asioissa onnistutaan.” 

HJS matkustaa Vantaalle kolmen pelin voittoputkessa ja janoaa lisää makeaa voittonektaria. Kovasta otteluruuhkasta pienelle hengähdystauolle siirtynyt joukkue on treenannut tällä viikolla pariin kertaan. 

“Eilen vähän käynnistelimme pidemmällä harjoituksella ja nousujohteisesti treenattu valmistavat. Kaikki tulivat takaisin hyvällä ilmeellä eikä sen suhteen ole mitään hätää. Nyt siirretään taas kaikki ajatukset huomiseen, jotta fokus on siinä hetkessä, kun peli alkaa. Hyvä draivi oli tänään ja miettimistä on enemmän siinä millä perusteella valitsee kenetkin jonkun toisen edelle avaukseen”, Hakanen sanoo.  

HJS pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, kun viikonloppuna on vastassa Salon Palloilijat. Joukkue pääsee viikon haasteisiin positiivisesta terveystilanteesta. 

“Porukkaa ei ole suuremmin lasaretin puolella ja se antaa valinnanvaraa kokonaisuuden osalta. Pystymme rakentamaan tasapainoisen paketin vaihtopenkkiä myöten, josta olemme saaneet viime peleissä hyvin ratkaisuvoimaa ja sitä tarvitaan huomennakin” Hakanen toteaa. 

 

VJS – HJS keskiviikkona 29.6. kello 18:30 Myyrmäen stadionilla. 

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS kausikortti Kakkonen Jalkapallo
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ