Vantaan reissu aloittaa kolmen ottelun tiukan viikon

HJS:llä on edessään tiukka rypistys, kun se pelaa kolme ottelua viikon sisään. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS:llä on edessään tiukka rypistys, kun se pelaa kolme ottelua viikon sisään. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS jatkaa otteluitaan Kakkosessa sunnuntaina, kun se matkaa pääkaupunkiseudulle Vantaan Jalkapalloseuran vieraaksi. Tiukasti sarjapaikastaan taisteleva VJS on sarjassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä iskuetäisyydellä säilyjän paikasta. Vantaalaiset ovat tuloksellisesti vaikean alkukauden jälkeen päässeet vihdoin vauhtiin myös pisteiden valossa, sillä joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme, mukana voitot sarjan kärkipäähän kuuluvista Piffenistä ja FC Honka Akatemiasta. VJS lähtee sunnuntaiseen otteluun allaan kaksi voittoa.

– VJS on tuloksellisesti hyvässä vireessä ja ottanut tärkeitä voittoja viime peleissä. He tulevat varmasti kovalla sykkeellä kotiotteluun ja pistävät kaiken likoon. Heillä on selkeä pelitapa ja joukkue tekee kovasti töitä molempiin suuntiin. Viime peleissä se on tuottanut tulosta, joka on varmasti parantanut myös heidän itseluottamusta, kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

Sarjan kolmatta paikkaa miehittävä HJS lähtee Vantaalle voittokkaana, kun Tampereella kaatui edellisessä pelissä niukasti TPV. HJS joutui toisella jaksolla yllättävän tiukoille vajaamiehistä TPV:tä vastaan, joka oli Hakasen mukaan miehistölle hyvä opetus.

– TPV:tä vastaan meidän hyvä peli hukkui toisen jakson aikana. Se oli hyvä muistutus siitä, että joukkuepuolustamisen tiiviys on meille äärimmäisen tärkeää. Siinä pelissä meillä oli myös mahdollisuus tappaa peli hyvistä paikoista jo aiemmin. Viimeistelyssä oli parantamisen varaan.

HJS:n ja VJS:n oli määrä kohdata toisensa jo menneenä keskiviikkona, mutta ottelu jouduttiin siirtämään vantaalaisryhmässä ilmenneen korona-altistumisen vuoksi. Ottelu siirtyi tulevaan keskiviikkoon, jonka myötä HJS:llä on edessään kolme ottelua seitsemään päivään, kun se kohtaa vielä ensi viikon lauantaina FC Jazzin. Hakasta ottelun siirtyminen ja edessä oleva tiukka rypistys ei haittaa.

– Nyt olemme saaneet treenata pari viikkoa normaalilla rytmillä ja joukkue on terveenä ja hyvässä vireessä. Pystymme jakamaan vastuuta. Siitä huolimatta edetään peli kerrallaan ja nyt kaikki fokus on sunnuntaissa.

VJS - HJS sunnuntaina 5.9. kello 16:00 Myyrmäen stadionilla.

HJS:n seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 8.9. kello 18:30 Kaurialassa. Vastassa tuolloinkin VJS. Tervetuloa!

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ