_MG_7841

Prince Mokuman maali toi vierasvoiton sunnuntain vierailulta Lehtomäestä

Kuva: Tomi Vesaharju

Vajaalla vierasvoittoon MYPAn vieraana

https://solidsport.com/mypa/watch/mypa-hjs

MYPA - HJS 0 - 1 (0-0)

0 - 1 Price Mokuma

HJS jatkoi vahvoja otteitaan harjoitusotteluissa kaatamalla Ykkösestä pudonneen Myllykosken Pallon sunnuntaina vieraskentällä. Ottelu pelattiin erittäin haastavissa olosuhteissa ulkokentällä ja olosuhteet vaikeuttivat huomattavasti molempien joukkueiden otteita kentällä.

Kapealla ringillä matkaan lähtenyt vierasjoukkue sai tällä kertaa harjoitella myös vajaalla pelaamista, sillä ottelun erotuomari näytti punaista korttia jo 27 minuutin kohdalla syntymäpäiväänsä viettäneelle Valtteri Paanaselle, joka joutui rikkomaan linjasta karannutta hyökkääjää ulosajon arvoisesti. HJS:n voittomaalista vastasi jälleen osunut Prince Mokuma, joka hyödynsi kotijoukkueen nukahduksen ottelun 67 minuutilla ja pääsi siirtämään pallon tyhjiin.

Valmentaja Hakasen kommentit ottelusta

- Peli alkoi meiltä ihan pirteästi, vaikka pelasimmekin ekan puoliajan todella pahaan, kentän suuntaiseen vastatuuleen. Pystyimme muutaman kerran hyökkäämään vaarallisesti ja luomaan pari hyvää maalipaikkaa ekan parinkymmenen minuutin aikana. Parhaimpina Dysterin alanurkasta torjuttu laukaus ja Karren blokkiin jäänyt sijoitus kulman jälkitilanteesta.

- Ekan jakson puolivälissä tullut ulosajo muutti sitten pelisuunnitelmaa ja vastatuuleen pelattu parikymppinen alivoimalla oli enemmän puolustustyöskentelyä. Vaarallisia maalipaikkoja MyPa ei pystynyt ekan jakson aikana luomaan, mutta meilläkin oli tosi vaikea päästä vastatuulen ja prässin alta pois omalta alueelta.

- Toiselle jaksolle teimme pieniä muutoksia omaan peliin ja pyrimme myös hyödyntämään vastatuulen vaikutuksen vastustajan avaamiseen. Saimme korkealla prässillä alivoimallakin muutamia hyviä riistoja ja tilanteenvaihtomahdollisuuksia. Tottakai jouduimme myös puolustamaan omaa aluettamme ja muutama vaarallinen tilanne nähtiin myös meidän omassa kenttäpäädyssä. Voittomaali oli onnekas, mutta palkinto hyvästä taistelusta ja halusta voittaa peli myös alivoimalla.

- Vaikka peli ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, saimme siitä kuitenkin paljon oppia. Olen tosi tyytyväinen joukkueen puolustus- ja taisteluilmeeseen sekä voitontahtoon. Jätkistä näki, että alivoimasta huolimatta peli haluttiin voittaa. Onnistuneista riistoista ja voitetuista kamppailuista saatiin lisää virtaa, eikä mitään paniikkia päässyt missään vaiheessa syntymään.

Joukkueen kokoneeseen kalustoon kuuluva Eppu Kallio pelasi myös vahvan ottelun ja summasi peliä, sekä joukkueen tekemistä konkarin silmin.

- Ulosajo sekoitti vähän pakkaa, eikä oikein päästy testaamaan kunnolla päivän iskukykyä kun joutuu paineen alle kamppailemaan miehen alivoimalla. Reagoitiin kuitenkin hyvin muuttuneeseen tilanteeseen ja kimpassa tehty duuni toi sitten toisella puoliajalla hyviä tilanteita ja kruununa voittomaalikin.

- Kokeneen pelaajan silmin joukkueen tekeminen näyttää hyvältä tässä vaiheessa kauden alla. Yhteinen sävel alkaa löytymään uusien pelaajien kanssa ja ryhmä yhtenäistyy hyvää vauhtia. Päivittäinen tekeminen treenikentällä on mallillaan ja siellä on hyvä henki ja pöhinä päällä, se ajaa kehitystä eteenpäin.

HJS:n kokoonpano 21.3. MYPA - HJS

Eero Viljanen
Eppu Kallio
Elmeri Supperi
Valtteri Paananen
Lauri Kesti
Joona Dyster
Kasimir Arminen
Karzan Jawanmiri
Jonni Thusberg
Santeri Stenius
Eero Lamberg

Jaakko Puronaho
Matti Nokkonen
Giscard Mosamete
Ayoub Sadki
Prince Mokuma
Otto Kautto

Seuraava harjoitusottelu

HJS kohtaa seuraavaksi TPV:n sunnuntaina 28.3. kello 17.00 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan Meijerin Kentällä Hämeenlinnan Urheilupuistossa ja otteluun ei oteta yleisöä.

Varakenttänä toimii Säästöpankki Areena.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ