Artikkeli 39, kuva 1

                          Kuva: Ari Kedonperä

Vihdoin! HJS astelee Kaurialan nurmelle ensimmäistä kertaa tänä vuonna

HJS:n kesäkuun sprintti kohti Kakkosen kautta jatkuu lauantaina, kun Kaurialassa pelattavaan viimeiseen harjoitusotteluun saapuu vastustajaksi Järvenpään Palloseura. Ottelu on HJS:n toinen tällä viikolla, sillä keskiviikkona joukkue kävi Tampereella samassa lohkossa pelaavan Ilves/2:n vieraana. Ottelu päättyi tamperelaisten 1-0 (0-0) -voittoon.  

HJS:n päävalmentajan Lauri Hakasen mukaan ottelussa nähtiin kaksi hyväkuntoista joukkuetta.  

–Vauhdikas ensimmäinen jakso, jossa molemmat joukkueet näyttivät, että töitä on tehty omatoimisella jaksolla kiitettävästi. Kummallakin joukkueella oli hetkensä, mutta maalinteossa ei vielä onnistuttu, Hakanen kertaa.  

Molemmat joukkueet käyttivät ottelussa laajaa rinkiä.  

– Toiselle jaksolle molemmat vaihtoivat kentällisen pelaajia. Meillä oli vähän hankalampi toisen jakson startti ja vähän aikaa haimme tuntumaa pelaamiseen. Loppua kohden rytmi löytyi myös tällä kentällisellä ja saimme palasia kohdilleen. Kaikkinensa erittäin hyvä harjoitus ja tärkeitä peliminuutteja koko joukkueelle, Hakanen sanoo.  

Lauantaina HJS korkkaa Kaurialan hyväkuntoisen nurmen tämän kauden osalta Kakkosen A-lohkon suosikkeihin kuuluvaa JäPS:a vastaan. Myös lauantaina on tarkoitus saada pelituntumaa kaikille – ja siinä samalla välttää loukkaantumiset.  

– Huomenna näemme koko laajuudella meidän vireemme. Eli varmasti peluutamme isoa miehistöä ja kaikki saavat pelituntumaa, Hakanen toteaa.  

Hakanen kertoo, että ottelun pääpaino on viedä eteenpäin omaa pelitapaa ja valmistaa joukkuetta siihen, että pisteitä on jaossa ensimmäisen kerran jo viikon päästä.  

– Keskiviikon peli oli hyvä startti pitkän tauon jälkeen ja saimme nopeasti juonesta kiinni. Nyt on tavoite jatkaa sitä. Painopisteenä on ollut edellisinä viikkoina hyökkääminen ja erityisesti sitä pyrimme kehittämään edelleen. Toki tässä vaiheessa tapetilla on koko joukkueen toiminta puolustamisesta hyökkäämiseen, Hakanen mainitsee. 

Tapahtuma-alueelle otetaan sisään korkeintaan 450 katsojaa

Ottelussa on koronarajoitusten vuoksi käytössä erityisjärjestelyitä. HJS voi ottaa otteluun katsojia korkeintaan 450. Portit aukeavat puoli tuntia ennen ottelun alkua kello 14.30. Sisäänpääsy tapahtuu tuttuun tapaan Brahenkadulta. Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu.  

– Ikävä kyllä joudumme käännyttämään mahdollisen 451:n katsojan ja muut sisälle pyrkivät ihmiset siitä lähtien takaisinpäin portilta. Sisäänpääsyn luona olevilla järjestysmiehillä on laskurit, joten alueella olevien ihmisten määrästä on jatkuvasti tarkka tieto, sanoo HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman.  

Dahlman vakuuttaa, että otteluun saapuminen on turvallista.  

–  Kaurialan olosuhteissa 450 katsojaa mahtuvat istumaan turvallisesti. Tapahtuman järjestelyissä on huomioitu THL:n ja aluehallintoviraston suositukset. 

HJS:n otteluissa on tälläkin kaudella laadukkaat palvelut. Lauantain ottelussa yleisöä kestivät sekä kahvio että grilli. Lisäksi A1-katsomo toimii anniskelukatsomona, jonne pääsevät ainoastaan yli 18-vuotiaat henkilöt. HJS muistuttaa ja toivoo katsojia huomioimaan muut ja pitämään jonottaessaan toisiinsa kahden metrin turvavälit.  

HJS – JäPS siis lauantaina 6.6. kello 15.00. Portit aukeavat kello 14.30. Tervetuloa!

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ