Ville Dahlman uusiin haasteisiin 1.11.2021

O49A1106

HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtajana elokuusta 2018 asti työskennelleen Ville Dahlmanin työsuhde seuran kanssa päättyy 31.10.2021 Dahlmanin omasta aloitteesta hänen siirtyessään uuteen työtehtävään seuran ulkopuolelle.

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry kiittävät Dahlmania paikallisen jalkapallon eteen tehdystä työstä ja seuran kehittämisestä niin junioriorganisaation kuin edustusjalkapallon osalta kuluneen reilun kuuden vuoden aikana. Seuran puheenjohtaja Olli Lehtimäki näkee seuran roolin kasvattajaseurana koskevan valmentajia ja toimistonhenkilökuntaa siinä missä pelaajiakin.

- Villen lähtö seurasta on todella iso menetys tähän hetkeen, mutta ymmärrettävä askel hänen urallaan eteenpäin ja olemme avoimesti keskustelleet hänelle auenneesta mahdollisuudesta. Haluamme seurana olla mahdollistamassa niin pelaajien kuin toimihenkilöidenkin uran kehittymistä. Yli kuuden vuoden työ HJS:n eteen on osoittanut, että Ville on ammattitaitoinen, aikaansaava ja idearikas toiminnanjohtaja, joka on ollut merkittävä osa jalkapallon kasvutarinaa Hämeenlinnassa.

- Ville hoitaa toiminnanjohtajan tehtävän lokakuun loppuun asti. Kiitos Villelle vuosista HJS-paidassa ja onnea sekä menestystä uudessa tehtävässä kuningaslajin parissa!

HJS:n lokakuun lopussa jättävä Ville Dahlman kokee käyneensä seurassa urheilujohtamisen korkeakoulun, josta voi ammentaa eväitä myös uusissa tehtävissä työuralla.

- Elokuussa 2015 alkanut matka aitiopaikalla paikallisen jalkapallon kehittämisessä on tullut nyt tällä erää päätökseen ja voin ylpeänä todeta, että me kaikki toimijat yhdessä olemme kasvattaneet seuran tälle tasolle, josta on hyvä jatkaa seuran edelleen kehittämistä kohti parempaa huomista.

- Työ suomalaisen jalkapallon eteen jatkuu marraskuun alussa uudessa seurassa. Aika HJS:n palveluksessa on ollut opettavainen ja kasvattava kokemus, jossa olen saanut haastaa itseäni sekä toteuttaa uskaliaasti uusiakin ideoita.

- Haluan myös kiittää kaikkia, joiden kanssa olen saanut tätä matkaa yhdessä kulkea. Kasvattajaseurasta lähteminen ei ole koskaan helppoa, mutta koen että nyt on oikea aika ottaa seuraava askel urallani ja mahdollistaa myös uudet ajatukset paikallisen jalkapallon kehittämiseksi.

Lisätiedot:

Olli Lehtimäki

puheenjohtaja

HJS Akatemia ry

+358 405747500

 

Ville Dahlman

toiminnanjohtaja 31.10.2021 saakka

HJS Akatemia ry

+358 442352435

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA - ENSI KAUDEN KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!

Klubi-kausikortilla jokaisessa kotiottelussa lämmin ruoka, kaksi ruokajuomaa, kahvitus puoliajalla sekä ohjelma.
Klubi-kausikortilla jokaisessa kotiottelussa lämmin ruoka, kaksi ruokajuomaa, kahvitus puoliajalla sekä ohjelma.
Kauden 2022 kausikortit alennettuun hintaan isänpäivään 14.11. asti!
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ