Artikkeli 6, kuva

Santeri Stenius on ollut tehokkaalla pelipäällä harjoitusotteluissa

Voitokas kenraaliharjoitus Kotkassa

PeKa - HJS 1 - 3 (0-3)

HJS:n maalit:
Jonni Thusberg
Joona Dyster
Santeri Stenius

Historiallisen pitkä valmistautumisjakso tuli päätökseen HJS:n vieraillessa Kotkassa Arto Tolsa Areenalla pelaamassa viimeisen harjoitusottelun Kakkosen A-lohkon PeKa:n vieraana. HJS aloittaa kauden ensi lauantaina Kaurialassa Kaarinan Poikien saapuessa Kaurialan sametille kello 16.00 alkavaan otteluun.

Ottelu Kotkassa oli kaksijakoinen, sillä HJS hallitsi ensimmäistä puoliaikaa pitkillä hyökkäyksillä ja laadukkaalla pallonhallinnalla määrittäen pelin kulun. Vieraiden maalintekotalkoot aloitti ottelun alussa Jonni Thusberg ja toisesta maalista vastasi Joona Dyster. 0-3 naulan kotijoukkueen verkkoon ampui rangaistuspotkusta Santeri Stenius.

Ottelun tallenteen voi katsoa oheisesta KARPOT-TV:n Youtube lähetyksestä:

Joukkue hyvässä iskussa sarja-avaukseen

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen ottelun lopputulokseen, mutta harmitteli ensimmäisen jakson jälkeen hukattua hyvää otetta otteluun.

- Kenraaliharjoitus takana. Tuloksellisesti hyvä peli, joskin pelillisesti melko kahtiajakoinen. Ensimmäisellä jaksolla tehtiin oikeastaan juuri mitä haluttiin ja hallittiin peliä pallon kanssa ja ilman. Selvä hallinta ja 3-0 johto oli ensimmäiseltä puoliajalta vahva näyttö.

- Toisella jaksolla kotijoukkue suoraviivaisti peliä tosi paljon, nosti miehiä ylemmäs ja heitti palloa enemmän meidän päätyyn. Peli muuttui enemmän asemasodaksi ja johtoaseman suojelemiseksi. Pelattiin ihan fiksusti toisen jakson painetta pois ja puolustettiin vahvasti omaa aluetta yhdestä kavennusmaalista huolimatta.

Hakasen mukaan joukkue on hyvässä iskussa ensi viikonlopun sarja-avaukseen.

- Viime viikkojen perusteella aletaan olla hyvässä iskussa sarja-avaukseen. Meiltä alkaa löytyä sopivasti erilaisia pelaajatyyppejä kentän eri osa-alueille ja tuoreimmatkin vahvistukset ovat kotiutuneet pelitapaan ja joukkueeseen jo hyvin parin viikon aikana. Hyvillä mielin kohti ensi viikkoa!

kauriala

Sarja-avauksessa poikkeusjärjestelyt Kaurialassa

HJS aloittaa Kakkosen tosipelit lauantaina 29.5. Kaurialassa, kun Kaarinan Pojat saapuvat testaamaan kotijoukkueen vireen. Vallitsevista rajoituksista johtuen ottelussa on erityisjärjestelyitä yleisötapahtuman osalta.

Ottelu alkaa ennakkotiedoista poiketen jo kello 16.00

Yleisö

Aluehallintoviraston voimassaolevien päätösten mukaisesti voimme ottaa 1000 paikkaiseen pääkatsomoon vain 10 katsojaa. Nämä katsojat arvontaan kausikortin ostaneiden joukosta (7kpl) ja 2 kpl arvotaan seuran facebook-sivuilla.

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yksi paikka varataan Hämeenlinnan Jalkapallon Grand Old Man Pertti Jokiselle.

Kausikortin omistajat

HJS:n kausikortin omistajille toimitetaan Solidsport-linkki, jolla ottelua voi seurata suoranalähetyksenä kotoa käsin.

HJS Hämeenlinna terassi

HJS avaa lauantaina klubirakennuksen terassin Matin Saunan klubin edustalle. Tällä terassilla on 200 asiakaspaikkaa ja klubilla sisällä on paikat 75 hengelle.

Kulku terassille tapahtuu Matti Alangon kadun portista kenttäalueen eteläreunaa pitkin.

Terassi avataan kello 15.30 ja paikan voi etukäteen varmistaa tilaamalla itselleen ja seurueelleen Tasolounaan maittavan buffetin hintaan 25€ (Kausikortin omistajille 20€)

Menu:

  • Nyhtökanaa BBQ
  • ​Ylikypsää porsaankylkeä, punaviinikastike
  • ​Oliivi öljyssä paahdetut perunat
  • ​Paahdettua punajuurta, sipulia, porkkanaa
  • ​Kreikkalainen salaatti
  • ​Moniviljapatonki, yrttilevite
  • Vesi, mehu

Terassia palvelee HJS Klubin anniskelu alue, jossa olutta, siideriä, lonkeroa, punaviiniä ja valkoviiniä sekä alkoholittomia vaihtoehtoja.

Ennakkotilaukset keskiviikkon kello 12.00 mennessä:

https://forms.gle/okXPdnciv5UL99iZ7

tai puhelimitse 044 2352435

 

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ