E3A6DAB2-5497-4C68-87D0-D6D15F0F76BE

Eero Lamberg (keskellä) soolomaali Ilveksen verkkoon toi 2-1 voiton torstain harjoitusottelusta!

HJS kaatoi Ilveksen - voitolla vapun viettoon

HJS - Ilves /2 2 - 1 (1-1)

1-1 Lauri Kesti
2-1 Eero Lamberg

Ottelun voittomaalista vastasi nuori Eero Lamberg, jonka riiston jälkeistä sooloa on vaikea sanoin kuvailla. Koko keltapaitaisen vierasjoukkueen alakerran henkilökohtaisella taidolla ohittanut Eero sijoitti kuljetuksen jälkeen pallon tyylikkäästi alanurkkaan varmistaen kotijoukkueelle maukkaan 2-1 voiton. Ottelun loppuhetkillä Jonni Thusbergin oivallus vapautti vielä Otto Kauton hyvään maalipaikkaan, mutta ruuti jäi vielä märäksi tällä kertaa. Joukkueet tarjosivat erinomaista viihdetta ja laadukasta jalkapalloa Solidsport-katsojille, mikä lupaa oikein hyvää kauden alkamisen ja katsomoiden avautumisen lähetessä.

Nousujohteinen suoritus vahvaa vastustajaa vastaan

HJS:n valmentaja Jaakko Puronaho oli tyytyväinen joukkueen nousujohteiseen esitykseen vahvaa vastustajaa vastaan. Erityisesti mieltä lämmitti joukkueen prässipelaamisen kehittyminen ottelun edetessä, jolla saatiin vietyä paras terä Ilveksen pelinavaamisesta.

- Hyvät fiilikset pelistä jäi. Pystyttiin nousujohteiseen suoritukseen ja suht ehjään kokonaisuuteen. Alku oli hieman vaikea mutta joukkue näytti luonnetta ja pystyi nousemaan alun tappioasemasta voittoon. Lopussa jouduttiin myös ottamaan vastaan hetken kun Ilves paino päälle vahvasti, mutta erikoistilanteita lukuunottamatta vastustaja ei hirveen vaarallisille paikoille päässyt.

- Pelillisesti parannettiin pelin edetessä kokoajan meidän pallollista pelaamista ja myös prässi parani selvästi etenkin toiselle jaksolle. Nyt saatiin vaihtojen myötä myös selvää muutosta pelaamiseen ja se on todella tärkeää kaudellakin että yksittäiset pelaajat voivat muuttaa pelejä taitavilla suorituksilla.

Kipparin analyysi

Joukkueen kapteeni Eppu Kallio piti joukkueen taisteluilmeestä ja siitä, että aikainen maali ei antanut otetta ottelusta täysin vastustajalle.

- Nousujohteinen peli, alussa oltiin vähän köysissä kovan prässin alla, sitten kun ruvettiin löytämään tiloja prässin takaa rupes oma pallollinen peli rullaamaan sujuvammin ja päästiin yläalueelle hallitsemaan. Nopeat hyökkäykset olivat hyviä ja niiden kanssa vastustajalla oli vaikeuksia. Kaks upeeta maalia plussaa ja alun takaiskun jälkeen nousu voittoon oli ryhdikäs.

- Jengi osoitti asennetta, jolla tulemme olemaan vaikeasti voitettava vastustaja sarjassa kaikille vastustajille.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ